Tillsammans med våra medlemsbyar är vi en stark röst för landsbygden i Skellefteå. Vi bygger nätverk för att dela erfarenheter och stärka varandra. Vi är delaktiga i samhällsdebatten och påverkar våra politiker genom direkt dialog, kampanjer och via media.

I dag har vi cirka 80 medlemsbyar i vårt nätverk. Är du osäker på om din by är medlem kan ni maila oss på: kontakt@skellefteabyautvecklingsrad.se

SÅ HÄR GÖR NI FÖR ATT ER BY SKA BLI MEDLEM
Lättast är att ni via er internetbank betalar in 100kr till Bankgiro: 806-0675.
I meddelanderaden vid inbetalningen skriver ni vilken by / förening ni betalar för.

Efter betalning skickar ni ett mail till kontakt@skellefteabyautvecklingsrad.se och berättar att ni betalat er medlemsavgift. I detta brev vill vi även att ni skriva uppgifter till er kontaktperson (namn, mail, postadress). Då stämmer vi av att er betalning registrerats och uppdaterar era uppgifter i vårt medlemsregister. Ni kan självklart höra av er om ni har frågor kring medlemskapet.

Skellefteå byautvecklingsråd vill hjälpa er i ert utvecklingsarbete, så tveka inte att höra av er om ni har några frågor. Låt oss tillsammans arbeta för en levande landsbygd i Skellefteå!

Vi finns även på Facebook! Till höger på denna sida kan ni se vad som händer på vår sida på Facebook. Vill du vara en del i detta nätverk för Skellefteås landsbygdsutveckling så klicka på knappen ”Gilla” i fönstret till höger. Bjud gärna in dina vänner också.

Utvecklingsprojekt
Ibland driver vi olika utvecklingsprojekt som till exempel Hållbara Sociala Servicepunkter, se vår projektfilm här nedan.

Vi har under programperioden 2013 – 2022 varit representerade i Skellefteå Älvdals LAG/beslutsgrupp. Skellefteå byautvecklingsråd har deltagit i framtagandet av utvecklingsstrategin för den kommande programperioden 2023 – 2027 inom landsbygdsprogrammet. Namnet på den nya föreningen är Leader Skellefteå Älvdal. Leader Skellefteå Älvdal omfattar kommunerna Skellefteå, Malå och Norsjö.